Op 26 april vond de eerste LASA bijeenkomst voor deelnemers plaats in Amsterdam: LASA on Tour! Na een welkom van Martijn Huisman, de directeur van LASA, waren er interactieve presentaties over vallen, zelfredzaamheid, voeding en mantelzorg. De deelnemers konden stemmen op stellingen die de presentatoren aan hen voorlegden. Er werd ook volop gediscussieerd over de uitkomsten. Tussendoor bracht zanger Guido Lamm live Nederlandse levensliederen ten gehore, die iets te maken hadden met veroudering.

In de pauze gingen deelnemers en LASA-medewerkers volop met elkaar in gesprek en waren er posters over het LASA onderzoek te bewonderen. Voor het LASA team was het een prachtige gelegenheid om LASA deelnemers te ontmoeten en te spreken. Aan alle deelnemers die in Amsterdam aanwezig waren: wij hopen dat u ook genoten heeft!

Deze bijeenkomst in Amsterdam was de eerste in een reeks van drie. Deelnemers uit de regio’s Zwolle en Oss zullen per brief worden uitgenodigd voor een bijeenkomst in het najaar van 2024.

 

Deel dit bericht :

Meer weten over de LASA-Weetjeswaaier?

Download de Weetjeswaaier 2020 of de Weetjeswaaier 2015
of vraag de gedrukte versies gratis aan via
lasa@amsterdamumc.nl
(zolang de voorraad strekt).

Andere artikelen